Ajutați-o pe orădeanca Renata Tolvai să câștige astăzi titlul de Megastar în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renata Tolvai
Renata Tolvai

Astăzi este seara decisivă pentru Renata Tolvai, orădeanca aflată la un pas distanţă de titlul  Megastar Ungaria Internaţional. Renata va face o demonstrație în forță în cadrul ultimei ediții a emisiunii-concurs difuzate la ora 21.40 pe TV2. Dacă va câștiga titlul de Megastar, Renata va semna un contract pentru un an cu o importantă casă de discuri.

Orădeanca Renata Tolvai (19 ani) este în finala competiției Megastar Ungaria Internațional. Orădeanca va duce lupta finală în această seara, pentru marele titlu. Dacă va câștiga, Renata va avea șansa de a semna un contract de un an cu o casă de discuri, cazare în centrul Budapestei, o mașină și o excursie pe o insulă exotică.

  Salvată de juriu 

 În ultima etapă a concursului Renata a reuşit din nou să impresioneze juriul care a salvat-o, deşi nu primise suficiente voturi din partea publicului. Renata a „scăpat" vinerea trecută de o concurentă de temut, cea care de-alungul emisiunii a strâns punctajul maxim din partea telespectatorilor. 

Printre melodiile pe care a pariat atunci orădeanca au fost "Crazy" de la Aerosmith şi "Hush Hush" de la Pussycat Dolls. Membrii juriului, impresionaţi de interpretarea orădencei au susţinut că Renata a avut cea mai bună evoluţie din concurs, îmbunătăţindu-şi performanţa de fiecare dată.

Ultima redută

În această seară, la ora 21.40 (ora României), orădenii pot urmări evoluția Renatei. Pentru marele titlu artista are nevoie și de voturile orădenilor. Cei care doresc să o susțină pot trimite un sms la numărul 1288, cu textul Renata.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite