Oradea: "Aici se simt semnificativ mai mult influențele europene"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: "Aici se simt semnificativ mai mult influențele europene"
Oradea: "Aici se simt semnificativ mai mult influențele europene"

În fiecare zi vă prezentăm un top al celor mai frumoase și al celor mai urâte lucruri din Oradea, așa cum sunt ele percepute de persoana al cărei portret îl veți putea lectura în aceeași zi, în Adevărul de Seară.

Lavinia Davidescu este singurul medic bihorean specializat în somnologie. Ea diagnostichează afecțiunile somnului și ajută pacienții să se vindece.

Oradea frumoasă:
„Îmi place liniștea din Oradea și în egală măsură îmi plac oamenii de aici. Sunt mai civilizați și mai educați. Îmi place  că aici se simt semnificativ mai mult influențele europene decât în sudul sau estul țării”, spune doctoral Davidescu. Apreciază că este un oraș prosper.
Oradea urâtă:
„Nu văd multe deficiențe la oraș. Ceea ce mă deranjează aici se întâmplă în toată țara: e prea mare implicarea politicului în sistemul sanitar și ajungi să nu mai vezi interesul pacientului și al spitalului din cauza asta”, spune Lavinia Davidescu. Nu-i place că cei din conducerea sistemului sanitar nu țin cont de comisiile de specialitate.

Citește cum a ajuns Lavinia Davidescu medic, care sunt realizările ei și cum vrea să transforme Spitalul de Pneumoftiziologie din Oradea în ediția de astăzi a cotidianului Adevărul de Seară.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite