Afaceriştii maghiari testează piaţa românească, participând la Top Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Dacin, organizatorul Top Expo
Mihai Dacin, organizatorul Top Expo

Aproximativ 30 de firme din Ungaria vor participa la cea de-a doua ediţie a „Top Expo", un târg internaţional de bunuri de larg consum, care se va desfăşura de joi până duminică, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe" din Oradea. Dacă în 2010, la prima ediţie a acestui eveniment au luat parte numai cinci firme din Ungaria, anul acesta interesul afaceriştilor de pe graniţă a crescut simţitor.

 „Vom avea un pavilion expoziţional special construit, pentru cele 30 de firme din Ungaria", a spus Mihai Dacin, organizatorul Top Expo 2011. Potrivit acestuia, vor participa cu standuri firme maghiare din diverse domenii de activitate, precum construcţii, amenajări interioare şi exterioare, ambient şi design, mobilă, imobiliare, autoturisme, autoutilitare, utilaje, îmbrăcăminte, produse alimentare şi servicii.

Colaborări

Tot joi, în ziua deschiderii târgului, afaceriştii maghiari vor participa la o conferinţă organizată în colaborare cu Primăria Oradea, Camera de Comerţ şi Industrie Bihor şi Koros Trade Ungaria, unde se vor putea întâlni cu întreprinzătorii bihoreni, pentru a discuta posibile colaborări. „Afaceriştii maghiari participă la târg cu sprijinul HITA, adică al Agenţiei Maghiare de Investiţii şi Comerţ, care se ocupă de promovarea întreprinzătorilor maghiari în străinătate", a spus Mihai Dacin. Acesta a subliniat că „Top Expo 2011" a fost gândit ca un târg generalist şi îşi propune, pe lângă susţinerea mediului de afaceri local, regional şi national, deschiderea spre noi colaborări cu parteneri de afaceri din străinătate, creşterea segmentului de vânzări, dezvoltarea unor parteneriate durabile (pe plan intern şi internaţional), precum şi susţinerea şi comunicarea în piaţă a brand-urilor participante.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite