Adrian Bucur, șeful Poliției Bihor: "Liviu Popa va revigora Poliția Română"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Popa
Liviu Popa

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bihor susțin că Liviu Popa este cel mai potrivit om pentru reformarea Poliției Română. De altfel, chestorul Liviu Popa a reușit și la Oradea să facă reformă în Poliție și să schimbe imaginea polițistului.

INTERVIU EXCLUSIV Noul şef al Poliţiei Române, Liviu Popa: "Naşul meu, care a fost ofiţer de Securitate, m-a îndrumat spre Poliţie!"


Subordonații din IPJ Bihor spun că nu există un om mai capabil să reformeze Poliția Română. "Are foarte multe proiecte, sănătoase, care să revigoreze Poliția Română. Este un foarte bun manager, are experiență internațională și mulți prieteni pe plan internațional, de la care a învățat multe lucruri bune. Cel mai important, este capabil să lucreze în echipă. Toate strategiile și le construiește pe echipă și toate deciziile le ia în funcție de ce spun subordonații. Își ascultă subordonații, niciodată nu ia decizii de unul singur", spune despre chestorul Liviu Popa, comisarul șef Adrian Bucur, cel care a preluat funcția de șef al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, după plecarea lui Popa la București.

Nu acceptă jumătățile de măsură

"Funcția i se potrivește ca o mănușă. Este un șef extraordinar, care se gândește la binele subordonaților, își face timp să-i asculte, să le asculte problemele profesionale și încearcă să le rezolve. Ține foarte mult la ideea de colectiv", mărturisește inspector principal Alina Dinu, din cadrul IPJ Bihor. Ea a spus însă, că Popa nu acceptă jumătățile de măsură. "Este intransigent când vine vorba de muncă. Îți oferă mult dar și cere foarte mult în schimb. Așa cum a afirmat și el, ne-a dat aripi să zburăm", a mai spus Alina Dinu. "Este un foarte bun profesionist, un șef echilibrat, foarte potrivit pentru funcția asta și capabil să reformeze Poliția Română, dacă va avea sprijin", a subliniat comisarul șef Ioan Brândaș, adjunctul IPJ Bihor

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite