Oradea: Adrian Iencsi, stâlpul din apărarea rapidiștilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Adrian Iencsi, stâlpul din apărarea rapidiștilor
Oradea: Adrian Iencsi, stâlpul din apărarea rapidiștilor

FC Bihor a fost eliminată din Cupa României după ce a pierdut cu 0-2 în fața unei echipe condusă din teren de antrenorul secund și totodată fundașul central, Adrian Iencsi.

Joi pe stadionul „Iuliu Bodola”, Rapid București a jucat cu „motoarele reduse”. Experiența participării în Cupa României și valoarea lotului de jucători îi creditau pe giuleșteni cu prima șansă la accederea în optimile Cupei României. Nimic nu a stricat calculele hârtiei. Și aceasta pentru că ori de câte ori au încercat să se apropie de poarta apărată de Andrei Marinescu, jucătorii lui FC Bihor au fost întâmpinați de fundașul central Adrian Iencsi.

„Legendă” pe teren

Adrian Iencsi are 34 de ani. Și-a făcut debutul în Divizia A în 1994. Atunci era jucătorul clubului FC Ceahlăul. Talentul l-a adus în atenția cluburilor din Capitală. În sezonul 1996-1997, Adrian Iencsi s-a transferat la Rapid, echipă la care avea să joace 7 sezoane. Din returul sezonului 2008-2009, Adrian Iencsi este jucător și antrenor secund al echipei din Giulești. Joi, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, Adrian Iencsi și-a condus echipa spre victorie. S-a remarcat în apărare, și-a făcut datoria. A alergat mai mult decât câțiva dintre elevii sau adversarii săi. La 34 de ani a arătat o formă excelentă.

FC Bihor – Rapid București
              0 – 2

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite