Administratorul unei firme din Măgești este cercetat pentru înșelăciune și evaziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Dinu
Alina Dinu

Administratorul unei firme din Măgeşti este suspectat de poliţişti că ar fi prejudiciat statul şi mai multe societăţi comerciale cu peste 338.000 lei, prin înşelăciune cu file CEC şi evaziune fiscală.

P.D.C., de 35 de ani, din localitatea bihoreană Măgeşti, este cercetat pentru înşelăciune și evaziune fiscală. "Bihoreanul este suspectat că, în cursul anului 2009, în calitate de  administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în localitatea Măgeşti, judeţul Bihor, i-a indus în eroare cu privire la bonitatea societăţii pe reprezentanţii a 12 societăţi comerciale.

Citiţi şi: Focşani: Un director de bancă a fost înşelat cu abonamente de telefon

Acesta este acuzat că ar fi achiziţionat de la cele 12 societăţi diverse mărfuri în valoare totală de 311.492,67 lei, în special materiale de construcţii, în baza mai multor facturi, pentru plata cărora au fost emise 22 de file CEC, care au fost refuzate la plată", a declarat inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

În urma verificărilor efectuate de către inspectori din cadrul Administraţiei Finanţelor Publice a Municipiului Oradea s-a descoperit că, în perioada 1 ianuarie 2005 - 31 iulie 2009, administratorul firmei din Măgeşti a reţinut contribuţii cu reţinere la sursă în valoare de 27.176 lei, pe care nu le-a virat la buget în termenul legal.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite