Administratorii societăţilor comerciale din Oradea sunt înşelaţi cu CEC-uri fără acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Societățile care comercializează materiale de construcții sunt în vizorul escrocilor
Societățile care comercializează materiale de construcții sunt în vizorul escrocilor

Reprezentantul unei firme din Strehaia este bănuit de poliţiştii bihoreni că a înşelat cu peste 25.000 lei o societate din Oradea, de la care a cumpărat diverse mărfuri.

Potrivit anchetatorilor, marfa cumpărată de bărbatul de 32 ani a fost folosită în interes personal. „În perioada august - septembrie 2009, în calitate de reprezentant legal al unei societăţi comerciale cu sediul în Strehaia, ar fi indus şi menţinut în eroare reprezentanţii unei firme orădene, de la care a achiziţionat materiale de construcţii (ciment, piatră) în valoare de 25.343 lei, pentru plata cărora a emis un bilet la ordin care aparţinea unei alte societăţi din Turnu Severin, unde acesta nu are nicio calitate", a precizat Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bihor.

Plata s-a făcut cu CEC-uri fără acoperire

În momentul în care reprezentanţii firmei orădene au încerca să deconteze biletul la ordin, au descoperit că în contul societății nu existau sume disponibile. Așa au aflat și că documentele eliberate de agent aparţin altei societăţi comerciale decât cea reprezentată de suspect. Bărbatul este cercetat acum în stare de libertate pentru înșelăciune.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite