Administrator trimis în judecată pentru un prejudiciu de peste 86.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul unei firme este acuzat de poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni că a prejudiciat bugetul de stat cu peste 86.000 lei, prin evaziune fiscală.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din Timişoara, este acuzat că, în perioada martie - august 2008, în calitate de reprezentant legal al unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, a evidenţiat în actele contabile ale firmei cheltuieli reprezentând facturi de achiziţie a unor mărfuri, care nu au avut la bază operaţiuni comerciale reale.

"Totodată, acesta este acuzat că, în cursul lunii august 2008, în calitate de reprezentant legal al aceleiaşi societăţi, nu a evidenţiat în contabilitatea societăţii veniturile obţinute din comercializarea de materiale de construcţii în valoare de 18.322 lei, minus în gestiunea firmei constatat în urma controlului efectuat de comisarii Gărzii Financiare Bihor", a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Prejudiciul provocat depăşeşete 86.000 de lei, reprezentând T.V.A. şi impozit pe profit.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetările în cauză şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, cu propunere de trimitere în judecată a suspectului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite