Administrator braşovean cercetat de poliţiştii orădeni pentru evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un administrator de firmă din judeţul Braţov este suspectat de către poliţiştii de investigarea a fraudelor că a prejudiciat statul cu peste 400.000 de lei. El este cercetat de oamenii legii în stare de libertate.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au început urmărirea penală împotriva lui Nicolae Strejuţ, în vârstă de 40 de ani din judeţul Braşov, sub aspectul săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Braşoveanul este suspectat că, în perioada octombrie 2009 - februarie 2010, în calitate de asociat şi administrator al unei societăţi comerciale din judeul Braşov, cu punct de lucru în Oradea, nu ar fi înregistrat în evidenţele contabile ale societăţii achiziţia a peste 700.000 de deşeuri materiale reciclabile, în valoare de  peste 400.000 de lei.

Cel în cauză este bănuit că nu ar fi înregistrat operaţiuni de plată în numerar, de peste 530.000 lei, către două societăţi comerciale din judeţul Iaşi. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate, în vederea documentării întregii sale eventuale activităţi infracţionale şi pentru recuperarea întregului prejudiciu ", a spus Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite