Administrator de firmă acuzat de înșelăciune cu adeverințe de venit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Administratorul unei societăţi orădene şi alte nouă persoane sunt cercetate de poliţiştii de investigare a fraudelor pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi alte fraude, după ce au obţinut credite bancare de peste 600.000 lei cu documente false.

Orădeanul K.A. este suspectat că în perioada 2007 - 2008, în calitate de administrator a două societăţi comerciale cu sediul în Oradea, i-ar fi ajutat cu ştiinţă pe ceilalţi nouă suspecţi să obţină de la două bănci din Oradea 12 credite pentru nevoi personale şi de investiţie, în valoare totală de 610.000 lei. Pentru aceste fapte poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au început urmărirea penală împotriva sa și a celor  nouă orădeni care au beneficat de adeverințele și contracte de muncă false semnate de acesta.

K.A. este bănuit că şi-ar fi însuşit ulterior, mare parte banii obţinuţi din creditele bancare, iar unora dintre suspecţi le-ar fi acordat un „comision" modic din suma solicitată şi obţinută de la bănci.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi pentru  recuperarea prejudiciului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite