Adjunctul Direcției Naționale Antimafia Italia vine luni la Universitatea din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pier Luigi Maria Dell'Osso, procuror naţional antimafia, adjunct la Direcţia Naţională Antimafia - Italia, este invitatul Facultății de Științe Juridice din Oradea. Procurorului italian, specializat în terorismul internațional, îi va fi decernat titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Oradea.

Colectivul Facultăţii de Ştiinţe Juridice organizează luni ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Oradea, procurorului Pier Luigi Maria Dell'Osso, Adjunct la Direcţia Naţională Antimafia - Italia. „Dr. Pier Luigi Maria Dell'Osso a sprijinit Facultatea de Ştiinţe Juridice în stabilirea şi dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu universităţi din Italia, precum Universitatea Sapienza. Se remarcă preocupările domniei sale în domeniul vast şi de actualitate al cercetării crimei organizate, în special de tipul terorismului internaţional", a spus Valentin Mirișan, decanul Facultății de Științe Juridice din Oradea.

Despre crima organizată

Seria manifestărilor ocazionate de acest eveniment va continua şi  în cursul zilei de marţi,  31 mai, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Juridice, unde începând cu ora 10.00, procurorul Italian va susţine o prelegere pe tema criminalităţii organizate, la care sunt invitaţi toţi cei interesaţi, studenţi, teoreticieni şi practicieni ai dreptului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite