Karateka de la Palatul Copiilor Oradea au ocupat locul II la Cupa Dacicus din Orăștie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa Dacicus a ajuns la a XX-a ediție
Cupa Dacicus a ajuns la a XX-a ediție

Cupa Dacicus a bifat, anul acesta, o ediției jubiliară. În 2010, karateka pregătiți de Ioan Vaida au ocupat locul secund în clasamentul pe echipe, fiind devansați de sportivii din Orăștie. La startul competiției s-au aliniat peste 200 de sportivi.

La 20 de ani de la prima ediție a Cupei Dacicus, 203 sportivi din România și Italia au participat la concursul din Orăștie. "Competiția s-a desfășurat pe trei suprafeţe de concurs, sportivii concurând la formele de exerciţiu Kata Echipe Open respectiv la secţiunea individuală de Kata defalcată pe trei categorii: Speranţe (9-7 Kyu), Avansaţi (6-4 Kyu) şi Consacraţi (3 Kyu - Dan). La kumite, forma de luptă, concursul s-a desfășurat în sistem Open pe echipe", a precizat Ioan Vaida, antrenorul sportivilor orădeni.

Palatul Copiilor Oradea, pe locul II

Echipa de Karate de la Palatul Copiilor-Shogunul Oradea a câștigat 49 de medalii, 20 de aur (13 la individual şi 7 la echipe), 14 de argint ( 9 la individual şi 5 la echipe) şi 15 de bronz (12 la individual şi 3 la echipe). În ciuda rezultatelor foarte bune, în clasamentul general, orădenii au ocupat abia locul secund.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite