Un adolescent a dispărut fără urmă după ce le-a spus părinților că pleacă la o mătușă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petru Crețu la 9 ani
Petru Crețu la 9 ani

Tot ceea ce știu părinții în acest moment este faptul că băiatul a plecat de acasă marți dimineață cu gândul de a ajunge la mătușa lui care locuia în Ștei. Avea asupra lui, o sumă mică de bani și certificatul de naștere.  

Petru Crețu are 14 și s-a născut în comuna ieșeană Dumești. De ceva vreme locuia împreună cu mama sa în comuna bihoreană Căbești. În urmă cu aproape o săptămână, copilul a plecat din Căbești cu gândul de a ajunge la Ștei, unde locuia o mătușă de a sa. "Avea asupra sa o sumă mică de bani și certificatul de naștere", a spus inspectorul principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliției Bihor.

Semnalmentele minorului

Băiatul ar mai fi plecat de câteva ori de la domiciliu, însă nu a lipsit mai mult de câteva zile. Petru Crețu are aproximativ 1,65 m înălțime, 50 - 55 kg, constituţie normală, faţă ovală, ochi albaştri, păr blond, tuns scurt. În momentul dispariției, adolescentul purta blugi negri, cămaşă albastră din blugi, pulover negru cu dungi albe, geacă scurtă din piele de culoare neagră. Pe cap purta un fes negru, iar în picioare pantofi sport negri cu dungi albastre.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite