Baschetbaliștii de la CSM au pierdut partida cu Energia Rovinari și locul în play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbaliștii orădeni vor întâlni, vineri, Elba Timișoara
Baschetbaliștii orădeni vor întâlni, vineri, Elba Timișoara

Patru puncte au lipsit pentru ca baschetbaliștii pregătiți de Cristian Achim să obțină victoria. La Târgu Jiu, Energia Rovinari s-a impus în cadrul etapei a 29-a, cu 81-78.

Înfrângerea este echivalentă cu ratarea unui loc în play-off. Aseară, CSM Oradea nu a izbutit să învingă Energia Rovinari, în ciuda faptului că venea după o victorie cu granzii de la CSU Atlassib Sibiu. Baschetbaliștii lui Cristian Achim s-au impus în primul sfert cu 21-11. La pauză, orădenii conduceau cu 39-33 și au reușit să păstreze avantajul până în ultimul sfert. Deși diferența dintre cele două echipe era de 11 puncte, 57-46, oltenii au revenit în forță adjudecându-și actul final, cu 25-14.

Meci cu final incendiar

La finalul timpului regulamentar, Energia Rovinari și CSM Oradea se aflau la egalitate, 71-71. În prelungiri, orădenii au pierdut cu 10-7 și totodată șansa de a accede în play-off, scor final 81-78. Și aceasta în condițiile în care, Steaua a câștigat cu 95-90 partida de pe teren propriu cu BCM Pitești. CSM Oradea se află pe locul 10 în clasament, la egalitate de puncte, 43, cu Energia Rovinari. Vineri, orădenii vor întâlni în Arena Antonio Alexe, formația Elba Timișoara.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite