Administrator de firmă suspectat că a prejudiciat o societate comercială cu 120.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrație
Foto ilustrație

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală împotriva lui D.R.M., de 25 de ani, din comuna bihoreană Lăzăreni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, după ce acesta a achiziționat marfă în valoare de 120.000 lei pe care a achitat-o cu o filă CEC fără acoperire.

Potrivit anchetatorilor, în luna august, tânărul ar fi achiziționat echipamente elctronice în valoare de 120.000 lei de la o firmă din Capitală, cu punct de lucru în Cluj-Napoca. "Cel în cauză este acuzat că ar fi achitat mărfurile achiziţionate cu o filă CEC care a fost refuzată la plată, din cauza lipsei de disponibil în cont şi a faptului că societatea pe care o administra era în interdicţie bancară", a precizat inspectorul principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliției Bihor.

A vândut marfa sub prețul de achiziție

Polițiștii îl suspectează pe bărbat că a vândut bunurile unor societăți comerciale din Bihor, însă sub preţul de achiziţie. Oamenii legii îl cercetează pe tânăr pentru înșelăciune și încearcă să recupereze prejudiciul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite