Patru orădeni au devenit campioni mondiali la competiția de stil Fudokan Shotokan din Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Vancea alături de campioni
Pavel Vancea alături de campioni

Melania Mîndru, Mirel Matei, Raul Tudorică și Brigitta Şandru au obținut titlul continental în cadrul întrecerii mondiale la care au participat aproape 800 de sportivi din 23 de țări. Delegația României condusă de Dan Stuparu s-a impus și în clasamentul pe națiuni.

Din lotul României au făcut parte șase sportivi orădeni, legitimați la CS UAMT Agora. Patru dintre aceștia au cucerit titlul mondial. "Sunt foarte de fericit pentru reuşita sportivilor mei, îndeosebi pentru medalia Melaniei, pentru că ea demult se pregătea pentru un asemenea rezultat", a spus Pavel Vancea, antrenorul campionilor.

Trei titluri mondiale și două de vicecampioni

La Belgrad a avut loc Campionatul Mondial de karate tradiţional de stil Fudokan Shotokan. 780 de sportivi reprezentând 23 de națiuni s-au întrecut pentru titlul suprem. Melania Mîndru a luat aurul la fukugo seniori, Mirel Matei şi Raul Tudorică la enbu masculin tineret, iar Șandru Brigitta la kumite echipe feminin, juniori I. Raul Tudorică a fost învins în ultimul act la kata individual şi kumite individual, iar Ionel Bara în competiția de kata individual juniori III. Mirel Matei a obținut și o medalie de bronz la kata individual tineret, iar Alexandra Baba la kumite individual, junioare I. Reprezentanţii celorlalte două cluburi orădene, CS Todome și CS Fudoshin au fost eliminaţi în preliminarii sau semifinale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite