În Oradea continuă infracțiunile prin înșelăciune cu CEC-uri fără acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din localitatea bihoreană Bratca sunt cercetați pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave după ce în luna octombrie 2009 au cumpărat materiale de construcții, aparate electrocasnice și alte produse de la 12 societăți, pentru plata cărora au emis file CEC fără acoperire.

Cei doi bihoreni sunt suspectați că în calitate de de administrator, respectiv director ai unei societăți comerciale din Oradea, ar fi achiziționat diferite mărfuri precum materiale de construcții, uleiuri minerale, îngrășăminte, aparate electrocasnice pentru plata cărora au emis CEC-uri și bilete la ordin fără să aibă disponibil în cont. "Este metoda clasică de înșelăciune. Acești doi tineri au cumpărat bunuri de la 12 societăți comerciale din județele Bihor, Hunedoara, Giurgiu, Vâlcea, Constanța, Timiș, București", a spus comisarul șef Ioan Brîndaș.

Marfă comercializată sub prețul de achiziție

Polițiștii susțin că cei doi tineri au obținut, prin comercializarea produselor, peste 650.000 lei. "Bunurile au fost valorificate fără forme legale, la prețul inferioare celor de achiziție", a precizat Brîndaș. Lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor spun că cei doi suspecți se sutrag urmării penale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite