ZF Eger a învins campioana României la polo în Euro Interligă, cu 11-9

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barat Ferenc a fost învins de 11 ori de jucătorii maghiari
Barat Ferenc a fost învins de 11 ori de jucătorii maghiari

Poloiștii maghiari și-au asigurat victoria în prima jumătate a partidei. La pauză, ZF Eger conducea cu 7-4 în fața campioanei României, CSM Frigoconti Oradea.

Cu un lot impresionant în care se regăseau multipli campioni olimpici, printre care și Biros Peter, formația din Eger nu a întâmpinat greutăți în a se impune în fața echipei CSM Frigoconti. Deși orădenii au deschis scorul prin Monostori, maghiarii au marcat de patru ori consecutiv prin Biros, Varga, Graham și Bundshuh. Abia spre finalul primului sfert, Mircea Samuilă a reușit să strecoare mingea pe sub brațul portarului maghiar și să micșoreze avantajul oaspeților. Și cel de-al doilea sfert a aparținut tot formației din Eger care s-a impus cu 3-2 prin reușitele lui Barany, Graham și Bundshuh. Orădenii au oferit o replică dârză prin Kadar și Diaconu.

Partea a doua, echilibrată

La pauză, maghiarii conduceau cu 7-4. Cel de-al treilea sfert i-a aparținut însă lui Monostori care a marcat de trei ori, în vreme ce Eger a reușit doar două goluri prin Hegedus și Graham. Ultimul act a stat sub semnul echilibrului. CSM a marcat de două ori prin Kadar și Kincses, iar maghiarii prin Hegedus și Biros. ZF Eger a învins cu 11-9 într-o nouă etapă a Euro Interligii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite