Cele cinci finale ale Cupei Liceelor se vor disputa în aceeași zi: 29 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa Liceelor se apropie de final
Cupa Liceelor se apropie de final

Conducerea Direcției de Sport Bihor a programat un adevărat maraton de sănătate. Pe 29 Martie se vor disputa finalele întrecerii Cupa Liceelor 2010. De dimineața până seara, liceenii se vor întrece la cinci discipline sportive în Arena Antonio Alexe.

"Toate finalele, la fotbal, handbal, baschet, tenis de masă se vor disputa în aceeași zi, 29 Martie, la Arena Antonio Alexe. Doar concursul de alergare a fost programat în devans", a spus Iosif Korodi, inspector în cadrul Direcției de Sport Bihor. Etapa municipală a competiției de cros se va disputa, miercuri, de la ora 16.00 în Parcul I.C. Brătianu. Conform regulamentului, în finala care va avea loc pe data de 26 martie se vor califica și echipele clasate pe primele trei locuri la faza municipală.

Meci contestat

În competiția de fotbal, etapa județeană - zona sud, organizatorii au înregistrat o primă contestație. "Partida dintre echipele Colegiului Tehnic Unirea Ștei și Liceul Avram Iancu din Ștei s-a reprogramat. Unirea Ștei a contestat rezultatul partidei pentru că unul dintre arbitri era rudenie cu unul dintre jucătorii echipei adverse", a spus Korodi.     

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite