Participare record la competiția de fotbal din cadrul Cupei Liceelor ediţia 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa Liceelor, pe ultima sută de metri
Cupa Liceelor, pe ultima sută de metri

Cupa Liceelor se apropie de final. În această săptămână, Direcția de Sport Bihor și Inspectoratul Școlar vor stabili finaliștii în competițiile de fotbal, baschet și handbal.

Concursul interliceal aflat la prima ediție se apropie de final. "În luna martie se vor stabili câștigătorii acestei ediții. Toate finalele pe ramuri sportive vor avea loc la Arena Antonio Alexe. Vorbim aici de fotbal, baschet și handbal", a spus Sorin Buhaș, directorul Direcției de Sport Bihor.

Participare record în concursul de fotbal

Cei mai mulți elevi s-au înscris în competiția de fotbal. 180 de sportivi de fotbaliști amatori s-au întrecut în cadrul etapei municipale. "Cele 18 echipe au fost repartizate în patru grupe. Din grupa A s-a calificat echipa Colegiului Național Emanuil Gojdu, din grupa B    , echipa Colegiului Economic Partenie Cosma, din cea de-a III-a grupă - fotbaliștii de la Liceul Teologic Baptist Emanuel, iar din grupa D, echipa Liceului Teoretic Lucian Blaga", a Alexandru Stoica, inspector de specialitate. Miercuri sunt programate semifinalele, echipele jucând în sistem cruce. Câștigătoarele finalelor se vor califica la faza județeană. În această lună se vor sunt programate finalele pe ramuri sportive. "La baschet se vor califica în finala județeană trei echipe și doar una din teritoriu", a spus Mirela Casetti, inspector de sport.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite