Problemele antrenorilor din centrele de copii și juniori, discutate într-o dezbatere publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa LPS Bihorul
Cupa LPS Bihorul

Dezbaterea va avea loc mâine, de la ora 11.00 în sala mare a Primăriei. Întâlnirea va fi moderată de Mircea Rădulescu, directorul Şcolii Federale de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Subiectele aduse în discuție vor fi problemele cu care se confruntă antrenorii din centrele de copii și juniori. „Sunt invitaţi să participe antrenorii de la toate echipele de fotbal din judeţul Bihor, oameni de fotbal ori părinţi ai căror copii practică fotbalul", se arată în comunicatul transmis de conducerea FC Bihor şi Asociația Județeană de Fotbal.

Mircea Rădulescu în rol de moderator

Directorul Școlii Federale de Antrenori din caarul Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Rădulescu, va modera întâlnirea. La începutul acestui an, FC Bihor a introdus o taxă pentru fiecare sportiv care practică fotbalul în centrul de copii și juniori al clubului. Decizia a stârnit controverse. "În acest fel se vor elimina câteva dintre problemele părinților. De exemplu, antrenorii nu vor mai fi presați să introducă în teren un copil al cărui părinte sponsoriza într-o anumită formă sau alta centrul", spunea atunci, președintele FC Bihor, Ioan Lucian.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite