Poloiștii de la CSM au învins cu 17-10 formația maghiară Ujpest Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSM - Ujpest, 17-10
CSM - Ujpest, 17-10

Principalii marcatori ai orădenilor au fost Kadar Kalman și Kincses Attila, autori a câte patru goluri. Marți de la ora 18, CSM Frigoconti va întâlni echipa din Szeged.

Apromativ cinci sute de orădeni au asistat la partida desfășurată, astăzi, în bazinul "Ioan Alexandrescu". CSM Frigoconti a întâlnit în cadrul Interligii Europene de Polo formația Ujpest. Aflați într-o formă de zile mari, elevii antrenorului Cornel Gordan au trecut fără probleme, scor 17-10, de formația maghiară.

Kadar și Kincses, principalii marcatori ai orădenilor

Orădenii au condus aproape în permanență ostilitățile. În primul sfert s-au impus cu 3-1, iar în cel de-al doilea cu 4-2 astfel că la pauză, poloiștii de la CSM aveau un avantaj liniștitor. În sfertul al III-lea însă, campionii României au jucat relaxat permițându-le maghiarilor să se apropie la trei goluri, 3-3. În ultimul act, orădenii și-au dovedit superioritatea și au marcat șapte goluri față de patru ale jucătorilor de la Ujpest. Principalii marcatori ai echipei CSM au fost Kadar Kalman și Kincses Attila, ambii autori a patru goluri. Au mai înscris Diaconu, Negrean, Crețu, Monoștori, Popoviciu, Baidoc și Cîmpianu. Marți, de la ora 18.00, bazinul acoperit "Crișul" va găzdui o noută etapă a Interligii Europene de Polo, CSM Frigoconti-Szeged Beton.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite