78 conducători auto și pasageri au fost amendați pentru neportul centurii de siguranță

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenții de circulație monitorizează traficul la orele de vârf
Agenții de circulație monitorizează traficul la orele de vârf

391 de participanți la trafic au fost amendați, în ultimele 24 de ore, de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bihor. În urma acțiunilor de prevenire, 31 conducători auto s-au ales cu permisele suspendate.

La Serviciul Poliției Rutiere Bihor au fost înregistrate, ieri, opt tamponări. Agenții de circulație au desfășurat o acțiune în urma cărei 78 de șoferi și pasageri au fost amendați pentru neportul centurii de siguranță. "De asemenea, 52 de pietoni au fost sancţionaţi pentru traversări neregulamentare, 59 de amenzi au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, două pentru conducere sub influenţa alcoolului. Polițiștii au sancţionat şapte depăşiri neregulamentare", a precizat Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliției Bihor.

Cu plăcuțele de înmatriculare în portbagaj

În jurul orei 04.30, polițiștii au depistat în trafic un tânăr din Oradea care se afla la volanul unui autoturism fără numere de înmatriculare. "În interiorul mașinii, polițiștii au descoperit plăcuţele de înmatriculare cu numărul provizoriu de înmatriculare, care expirase de aproximativ 11 luni", a spus Alina Dinu. Tânărul de 28 ani va fi cercetat penal.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite