Pregătiri pentru a patra ediție a campaniei Primăvara Nonviolenței în județul Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de copii s-au alăturat campaniei antiviolență
Zeci de copii s-au alăturat campaniei antiviolență

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor, Centrul Regional Oradea-Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane şi Uniunea Femeilor Bihor vor desfăşura o campanie a cărei scop este prevenirea violenţei şi conştientizarea populaţiei cu privire la cauzele şi condiţiile care favorizează acest fenomen.

Campania se află deja la cea de-a patra ediție. "Activitățile se vor derula pe parcursul unei săptămâni, 1-7 martie, și vor cuprinde expoziții, campanii stradale, întâlniri interactive", a spus inspectorul principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bihor.

Ora de antiviolență

Elevii care s-au alăturat acțiunii vor distribui pliante cu mesaje antiviolență în zonele aglomerate. Aceștia vor fi prezenți în zona Pieței Decebal și a Pracului 1 Dcembri. Însă o activitate specială o constituie cea care va avea loc miercuri la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu. "În cadrul orei de antiviolență, elevii vor juca rolul profesorului şi vor transmite celorlalţi colegi propria viziune cu privire la violenţă", a spus subcomisarul Ioana Indrieș, coordinator Departamentul de Prevenire. Campania din acest an se va încheia duminică la ora 16.00 cu un spectacol ce va avea loc la Filarmonica de Stat Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite