Prima ediție Cupei Liceului cu Program Sportiv la Fotbal și-a desemnat câștigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima ediție a Cupei LPS Bihorul la minifotbal
Prima ediție a Cupei LPS Bihorul la minifotbal

Prima ediție a competiției de minifotbal a adunat la start 26 de echipe. Toți cei 260 de participanți au fost premiați, însă organizatorii au acordat și câteva premii speciale.

Vineri, sâmbătă și duminică, sala de jocuri a Liceului cu Program Sportiv a găzduit prima ediție a Cupei la Minifotbal. "Au participat 26 echipe la trei categorii de vârstă: născuți 1999, 2000 și 2001", a spus Petru Stoia, organizator. În total, 260 de copii s-au înscris la startul competiției. "Cel mai important lucru este numărul mare de participanți. Asta înseamnă că acest concurs a fost foarte bine organizat", a adăugat Sorin Buhaș, directorul Direcției Județene de Sport.

Premii și cupe pentru câștigători

La categoria copii 1999, CS Bioland a fost de departea cea mai bună din concurs. Pe locul II s-a clasat Dinamo Oradea, iar pe III - CS Salonta. Cel mai bun portar a fost desemnat Mircea Galu de la Luceafărul, cel mai tehnic jucător Bartok Istvan de la Bioland, iar golgheter - Balajti Attila de la Dinamo. La categoria copii născuți 2000 s-a impus echipa Luceafărul, urmată de formația maghiară DVSC și FC Bihor. Ricardo Farcaș a fost desemnat cel mai tehnic fotbalist, Juhasz Csaba - cel mai bun portar, iar Silaghi Dominic - golgheter. Categoria copii născuți 2001 a fost câștigată de echipa FC Bihor, urmată de Dinamo și LPS Bihorul. Cel mai tehnic jucător a fost Casian Ulici, cel mai bun portar - Pap Jambor și golgheter - Ladany Viktor.    

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite