Câștigătorii Cupei Preuniversitaria la karate tradițional vor participa la etapa zonală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape o sută de karateka legitimați la patru cluburi din Oradea au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la cea de-a doua ediție a Cupei Preuniversitaria la karate tradițional. Competiția s-a desfășurat pe probe individuale, la începători și avansați.

"Am dorit să promovăm nu doar cluburile la care activează sportivii ci și școlile la care învață ei. Dar obiectivul principal a fost selecționarea celor mai buni sportivi pentru etapa zonală a Campionatului Național, ce va avea loc săptămâna viitoare la Cluj Napoca", a spus Pavel Vancea, președintele Asociației Județene de Karate Tradițional.

Elevii de la Ghibu au fost cei mai buni

Competiția s-a desfășurat pe probe individuale kata și kumite, la două categorii - începători și avansați. În concurs s-au înscris 90 de copii. În urma punctajului acumulat, elevii Liceului Teoretic "Onisifor Ghibu" s-au situat pe primul loc cu 950 puncte. Locul al doilea a fost ocupat de elevii școlii generală 11, cu un total de 825 puncte, iar locul al treilea de micuții de la școala generală 6 cu 500 puncte.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite