Topul liceelor bihorene, în funcţie de promovabilitatea de la bac-ul de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcolile cu cea mai mare promovabilitate la sesiunea de toamnă a bacalaureatului 2011 sunt Colegiul Naţional „Avram Iancu" din Ştei, Liceul Teoretic „Aurel Lazăr" şi Colegiul Naţional „Iosif Vulcan" din Oradea.

Potrivit situaţiei candidaţilor la examenul de bacalaureat din Bihor, din sesiunea august - septembrie 2011, de pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Bihor, Colegiul Naţional „Avram Iancu" din Ştei a avut cel mai mare număr de candidaţi care au promovat examenul de bacalaureat, 36 dintre cei 54 de elevi înscrişi la examen reuşind să obţină notele necesare la toate materiile. Pe locul doi, la egalitate în privinţa procentelor de promovabilitate, sunt Liceul Teoretic „Aurel Lazăr" şi Colegiul Naţional „Iosif Vulcan" din Oradea, ambele cu o promovabilitate de 66.67%. Pe locul trei s-a clasat Liceul de Artă din Oradea, unde peste 61% dintre candidaţi au reuşit să promoveze.

TOP 10

Următoarele în TOP 10 Licee Bihorene, în funcţie de promovabilitatea la sesiunea din august a bacalaureatului 2011, sunt Colegiul Tehnic Onisifor Ghibu cu 55.56% (locul 4), Liceul Teologic Greco-Catolic cu 50% (locul 5), Liceul „Ady Endre" cu 49.18% (Locul 6), Colegiul Tehnic„Mihai Viteazul" Oradea cu 47.85% (locul 7), Colegiul Naţional „Samuil Vulcan" Beiuş cu 47.17% (locul 8), Colegiul Economic „Partenie Cosma" cu 40.32% (locul 9) şi Liceul „Don Orione" Oradea cu 37.04% (locul 10).

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite