Adevărul la minut: cele mai importante știri ale zilei, prezentate pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi orădenii vor circula mai scump cu mijloacele de transport în comun după ce Consiliul local din Oradea a aprobat noile prețuri ale biletelor și abonamentelor percepute de Regia Autonomă de Transport Local.

Astăzi ora 6.00

S-a scumpit transportul în comun

Orădenii care circulă cu mijloacele de transport în comun vor plăti mai scump călătoriile începând de astăzi. Consiliul Local Oradea a aprobat scumpirile propuse de OTL în ședința din 26 mai. Astfel, de astăzi un bilet cu două călătorii va costa 3,5 lei, biletul cu o călătorie eliberat de automate este  2 lei, iar abonamentul de o zi pe toate mijloacele de transport în comun este 10 lei, în timp ce abonamentul nominal săptămânal este 25 lei. (Valentin Teuca)

Astăzi ora 11.00

Jandarmii se prezintă copiilor

Micii orădeni au luat parte astăzi la mai multe exerciții demonstrative puse în scenă de cei de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Bihor. Copiii au putut admira exerciţii demonstrative cu diferite scenarii pentru reţinerea unui grup de infractori periculoşi. Un exercițiu gustat de cei mici a fost cel de dresaj canin, dar și demonstațiile de forță și autoapărare. De asemenea au vizitat standuri cu armament şi tehnică din dotarea Jandarmeriei. (Valentin Teuca)

Astăzi ora 9.00

Orădenii rămân fără apă caldă

Orădenii care locuiesc în cartierul Ioșia vor rămâne fără apă caldă pentru 10 zile, conform anunțului Electrocentrale Oradea. Regia de termoficare a anunțat întreruperea furnizării apei calde menajere pentru perioada de 1 - 11 iunie. Conform anunțului întreruperea livrăriia apei calde se datorează lucrărilor la racordul termic primar. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe străzile Cazaban, Oneştilor, Lăpuşului şi Erofte Grigore. (Valentin Teuca)

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite