Oradea: Coadă la Adevărul de Seară (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Coadă la Adevărul de Seară (VIDEO)
Oradea: Coadă la Adevărul de Seară (VIDEO)

 Pe youtube a fost postată marți o filmare care îi prezintă pe orădeni stând la rând pentru a lua ziarul Adevărul de Seară din Oradea.

Citește și Intră cu noi pe mess

Filmarea ne-a fost trimisă pe Yahoo Messenger de un cititor. “Trăim în 2009, vremurile cu coada la lapte și la paine au trecut dar iată că în 2009 am ajuns să se faca coadă la ziarul adevărul de seara, ziar gratis !!! ... ”, scrie, sub numele de  9rrronaldo, cel care a încărcat filmulețul pe youtube. Filmarea a fost realizată în stația de tramvai Cantemir, coada fiind formată din cititori de toate vârstele.

Tiraj mărit

 Dacă inițial tirajul cotidianului Adevărul de Seară Oradea a fost de 13.000 de exemplare pe zi, de la 1 august acesta a crescut la 15.000 de exemplare. Adevărul de Seară apare șapte zile din șapte și este distribuit în stații de tramvai și autobuz, Carrefour, Carrefour Expres, Brutăria Dorbob, Magazinul Crișul, KFC Lotus Center, Hotel Dacia Continental, Hotel Impero și în câteva  localuri din pasajul Vulturul Negru.
Dacă vreți să intrați în contact cu noi puteți trimite părerile și sugestiile pe e-mail oradea@adevarul.ro sau pe messenger adevaruloradea@yahoo.com.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite