Actrița Corina Cernea premiată la cel mai vechi festival internațional de teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corina Cernea, actriță a Teatrului de Stat Oradea, a fost premiată la Baia Mare, în cadrul celui mai vechi festival internațional de teatru. Actrița a primit premiu pentru cel mai bun rol  secundar, din spectacolul Copilul Acesta.

Duminică, 19 iunie 2011, cel mai vechi festival internaţional de teatru din România (Festivalul Internaţional de Teatru Atelier de la Baia Mare) şi-a desemnat câştigătorii.
Premiul pentru cea mai bună actriţă într-un  rol secundar a fost obținut de actriţa Corina Cernea pentru rolul din spectacolul Copilul acesta de Joël Pommerat, regia artistică Vlad Massaci.

Teatrul orădean  nu este la prima reuşită de acest gen, de-a lungul anilor actori  şi spectacole orădene câştigând premii la acest festival.

Astfel, actriţa Ioana Dragoş Gajdo a fost premiată pentru cea mai bună actriţă în rol secundar la ediţia din 2006, Richard Balint a fost premiat pentru cel mai bun actor în rol principal la ediţia din 2007 iar spectacolul Nevestele vesele din Windsor a obţinut premiul pentru cea mai bună regie (Victor Ioan Frunză), premiul pentru cea mai bună scenografie (Adriana Grand) şi premiul pentru cea mai bună muzică (Cari Tibor) la ediţia din 2006.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite