Acrobaţii Circului Orlando au făcut spectacol la Era Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii impresionaţi de circul Orlando
Copiii impresionaţi de circul Orlando

Sute de copiii defavorizati aflaţi în îngrijirea a nouă fundaţii bihorene au participat la spectacolele de circ oferite gratuit de Era Park Oradea în cadrul programului "Toţi copiii la circ". Artiştii circului Orlando au reuşit să-i impresioneze pe cei prezenţi şi totodată să le readucă zâmbetul pe faţă.

Nouă ONG-uri care se ocupă de îngrijirea copiilor au răspuns invitaţiei, de a participa la circ, astfel că peste 400 de copii s-au bucurat de spectacolele artiştilor de la Circul Orlando.

"Acţiunea"Toţi copiii la circ" face parte dintr-un proiect prin care dori să ne implicăm în viaţa orădeană şi să-i ajutăm pe cei mai puţin norocoşi. Mă bucur că primii cărora le-am întins o mână de ajutor au fost copiii. Activităţile noastre vor continua şi pe viitor când ne vom îndrepta către alţi oameni care au nevoie de ajutor", a afirmat Delia Flechianu, coordonator de Marketing ERA Park.

Bucuria copiilor de la cele nouă fundaţi este confirmată chiar de cei care îi îngrijesc: „Nu avem cuvinte să descriem bucuria copiilor înainte, în timpul şi după spectacol. A fost un eveniment unic în viaţa lor, eveniment ce nu va fi uitat niciodată", spune Neolin Bunta, asistent social la Fundaţia Română Pentru Copii, Comunitate şi Familie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite