Șirul incendiilor cauzate de nepăsarea oamenilor continuă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii orădeni au intervenit de urgență miercuri dimineața, în jurul orei 1.20, pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul unei locuințe din Oradea, de pe strada Plugarilor. Se pare că incidentul nefericit a fost cauzat de un coș de fum deteriorat. De la începutul anului au fost 15 astfel de incendii.

Incendiul produs aseară este unul dintr-o serie de 15 focuri izbuccnite din cauza  coşurilor de fum necurăţate, deteriorate, neprotejate sau amplasate necorespunzător faţă de materialele combustibile.

„ În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul, izbucnit cel mai probabil din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile, se manifesta la acoperişul casei", spune locotenent Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana".

Pompierii au intervenit atât cu apă, cât și cu spumă, ceea ce a dus la stingerea rapidă flăcărilor, pagubele fiind limitate doar la acoperișul casei. „Reamintim aşadar cetăţenilor să-și ia măsurile elementare pentru prevenirea unor astfel de evenimente ", adaugă purtătorul de cuvânt. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite