Accident cu victimă la Sălard din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiar și cu anvelope de iarnă, un drum cu mașina este o aventură
Chiar și cu anvelope de iarnă, un drum cu mașina este o aventură

În Bihor ninge fără întrerupere de mai bine de 12 ore și autoritățile au fost din nou surprinse. Deși niciun drum nu este blocat, pe șoselele bihorene se circulă greu. În Oradea au avut loc deja câteva tamponări.

În urmă cu 15 minute, dispeceratul Serviciului Poliției Rutiere a fost anunțat că în localitatea Sălard a avut loc un accident. "Colegii mei au plecat la fața locului. Deocamdată nu avem informații despre cât de grav este accidentul. Tot ceea ce stim este că există o victimă încarcerată", ne-a spus ofițerul de serviciu.

Drumuri înzăpezite și mai multe tamponări în Oradea

Deși în județ nu există drumuri blocate, pe majoritatea arterelor se circulă foarte greu. "Drumurile sunt pline cu zăpadă, iar pe unele porțiuni este gheață. Mi-a trebuit o jumătate de oră să ajung din centrul comunei Sânmartin până în Oradea. La intrarea în oraș, șoseaua nu este curățată", ne-a declarat Claudia Varga. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au recunoscut că în cursul zilei de astăzi s-au raportat mai multe tamponări sau accidente soldate doar cu avarierea autoturismelor.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite