FOTO Şoferiţa neatentă a unui Logan nu a cedat trecerea unui camion care transporta ciment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie aflată la volanul unui autoturism Logan a provocat un accident în această dimineaţă. Venind dinspre strada Apateului, pentru a intra pe centura oraşului Oradea, şoferiţa nu a cedat trecerea unui camion cu cisternă de la Adeplast. Şansa ei a fost că şoferul autospecialei a văzut-o la timp, reuşind să frâneze, astfel încât impactul să nu fie devastator.

Update ora 9.20: Șoferița, în vârstă de 28 de ani primește îngrijiri medicale de specialitate. „Femeia de la volanul autoturismului prezintă tramatism cranio-cerebral și plăci escoriate la nivelul capului“, spune purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, locotenent Camelia Roșca. 

Update ora 8.00: După primele cercetări făcute la faţa locului, de către specialiştii din cadrul Poliţiei Rutiere, se pare că şoferul Loganului a ignorat indicatorul "stop" de la intersecţia străzii Apateului cu şoseaua de centură. „Conducătorul autoturismului care venea dintre strada Apateului şi dorea să viteze la stângă, pe centură nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate de trecere autocamionului care venea regulamentar din partea dreaptă", explică inspectorul Adrian Sabău din cadrul Poliţiei Rutiere.

Potrivit informaţiilor primite de la Camelia Roşca, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, şoferiţa a fost transportată la spital, pentru investigaţii, însă nu pare a fi grav rănită.

Ciprian Negrău, şoferul autospecialei Adeplast, a declarat că, în ciuda faptului că porţiunea respectivă de drum este prost luminată, a reuşit să vadă la timp autoturismul Logan care urma să intre pe centură. „Am văzut că e o maşină care vine dinspre Apateului, dar m-am gândit că va ceda trecerea. Am frânat totuşi“, a spus şoferul.

Click pe poze pentru mai multe imagini de la locul accidentului!

image
image
image

Vom reveni cu detalii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite