Accident mortal pe strada Matei Corvin din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, în această dimineaţă , într-un accident rutier ce s-a petrecut pe strada Matei Corvin, din Oradea. Potrivit poliţiştilor vina îi aparţine orădeanului, el neasigurându-se  corespunzător.

Vineri, 13 iulie a fost cu ghinion pentru un orădean în vârstă de 75 de ani. Bărbatul şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier ce a avut loc pe strada Matei Corvin, din Oradea.

"În timp ce conducea un autoturism Dacia 1310, înspre Biharia, orădeanul V.P.G în vârstă de 75 de ani se afla pe prima bandă de mers. El nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, astfel că a fost acroşat, lateral stânga, de o autoutilitară condusă de un timişorean în vârstă de 24 de ani", ne-a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

A fost apelat numărul de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se echipajul de Descarcerare şi echipajul de Terapie Mobilă al SMURD. "Echipajul de descarcerare a asigurat accesul rapid la victimmă, dar din păcate, acesta nu a mai putut fi salvat", ne-a declarat lt. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite