FOTO Accident spectaculos la intersecţia străzilor Călăraşilor şi Constructorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un şofer care nu a oprit la stop a provocat un accident astăzi, la intersecţia străzilor Călăraşilor şi Constructorilor din Oradea, lovind puternic o altă maşină, pe care a proiectat-o în peretele unei case. Proprietara casei este în pragul disperării, având în vedere că nu trece o lună fără să-i fie distrusă locuinţa, din cauza accidentelor din zonă.

Două maşini s-au lovit astăzi la intersecţia străzilor Călăraşilor şi Constructorilor, însă adevărata victimă este orădeanca Szilaghi Victoria, proprietara casei de care s-a izbit unul dintre autoturisme. Aceasta a obosit să-şi tot repare casa, din cauza şoferilor inconştienţi şi a faptului că nu trece o lună fără să se producă un astfel de eveniment rutier. „Nimeni nu m-a despăgubit, nici şoferii, nici primăria, care ar trebui să facă ceva cu intersecţia asta", a spus Szilaghi Victoria.

Fără răniţi grav

Camelia Roşca, ofiţer ofiţer informare şi relaţii publice în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, a declarat că apelul către 112 s-a făcut în jurul orelor 13.20. „La intersecţia străzilor Călăraşilor şi Constructorilor s-au deplasat un echipaj mobil de terapie intensivă şi un echipaj de descarcerare. Trei persoane au fost implicate în accident, însă niciuna nu a fost transportată la spital", a spus Camelia Roşca. Aceasta a explicat că intervenţia echipajului de descarcerare a fost necesară pentru a debloca una dintre maşini, prinsă între un autoturism şi peretele unei case.

Proprietara casei plângând Accident intersecţia străzilor Călăraşilor şi Constructorilor din Oradea Accident intersecţia străzilor Călăraşilor şi Constructorilor din Oradea

Dă click pe poze pentru a vizualiza mai multe imagini de la accident

Tamponare

Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, a spus că evenimentul rutier petrecut astăzi a fost o simplă tamponare, motiv pentru care poliţiştii nu au stabilit cine s-a făcut vinovat de producerea sa. Cu toate acestea, se pare că accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism Fiat, care nu a oprit la stop şi a lovit un autoturism condus de către un şofer de 37 de ani. Cea de-a doua maşină a fost proiectată în peretele casei orădencei Szilaghi Victoria şi în alte două autoturisme parcate în apropiere.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite