Tânăr de 15 ani, la spital după ce un mopedist beat a ajuns pe contrasens şi l-a accidentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un mopedist în vârstă de 15 ani a ajuns la spital, după ce un bihorean în vârstă de 36 de ani, care conducea tot un moped, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe contrasens şi izbindu-se de vehiculul său.

Vineri, în jurul orei 14.00 pe drumul județean 764 F, în afara localizaţii bihorene Băleni, localnicul TI, de 36 de ani, în timp ce conducea un moped înregistrat în comuna Lazuri de Beiuş pe direcția Băleni - Lazuri de Beiuş, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum. „Astfel, într-o curbă spre dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt moped  înregistrat în comuna Lazuri de Beiuş, condus din sens opus de un tânăr de 15 ani, din Băleni. În urma accidentului rutier, ambii conducători de moped au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.

Mopedist beat

În urma testării primului conducător de moped, cu aparatul etilo - test, s-a stabilit că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul pur expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. „În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, iar cercetările continuă", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite