FOTO Accident cu şase victime pe centură! O femeie a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut în această seară pe centura Oradei. O femeie cu cinci pasageri în maşină a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ. Trei dintre pasagerii maşinii, un Volkswagen Tiguan,  sunt  răniţi şi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21.00. Un Volkswagen Tiguan s-a răsturnat în şanţ, pe centura Oradei. La volan se afla o femeie, iar pasageri în maşină erau doi bărbaţi, un copil de 14 ani  şi o a doua femeie.

"Ambele femei din maşină au fost rănite. Una dintre ele la abdomen, cealaltă la coloană şi au fost transportate la spital. Bărbaţii stăteau pe bacheta din spate, la prima vedere păreau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cred că au  scăpat cu răni uşoare", spune Nagy Csaba, unul dintre martorii accidentului. Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale ajunse la faţa locului.

Click pe poze pentru fotogalerie de la accident



Martorii mai spun că cei şase erau  români şi se întorceau din vacanţă la muncă, în Belgia.
Din primele cercetări reiese că şoferiţa a pierdut controlul volanului.

image
image
image

UPDATE: Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului,  accidentul s-a produs pe fonul vitezei. Autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat pe acostament. S-a dezechilibrat şi aproximativ 100 de metri a mers răsturnându-se în şantul de pe margine, adânc de cinci metri. „În autoturism se aflau şase persoane, cinci adulţi şi un copil de 14 ani. Patru dintre acestea au suferit diferite leziuni fiind transportate la Unitatea de Primire Urgenţe”, a spus comisar şef Viorel Danciu.Nu se ştie deocamdată care este starea celor răniţi ei fiind investigaţi de către cadrele medicale. Băiatul de 14 ani are o situaţie mai delicată,. el fiind operat de curând pe cord.


În zonă circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de o oră.

Vom reveni cu imagini şi amănunte!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite