VIDEO Accident mortal pe DN 79 , la ieşirea din Oradea. Vina îi aparţine unui şofer care nu are permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

O femeie, în vârstă de 37 de ani, şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă pe DN 79, la ieşirea din Oradea. Aceasta se întorsese din Italia şi a fost luată de la aeroport de un cunoscut. Bărbatul, deşi nu avea permis de conducere, s-a urcat la volan, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă spre dreapta a derapat şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. 

Un autoturism, în care se aflau patru persoane, a intrat, în această dimineaţă, în jurul orei 7.00, într-un cap de pod, pe DN 79. În urma impactului, o femeie, în vârstă de 37 de ani, care tocmai se întorsese din Italia, a decedat, o alta a ajuns în stare gravă la UPU, în timp ce şoferul şi un alt pasager au suferit leziuni şi contuzii multiple.

La faţa locului s-a deplasat echipajul de prim ajutor al SMURD Oradea, un echipaj de  paramedici, Descarcerarea, două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă, dar şi un echipaj de pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Oradea.

"Pomierii Detaşamentului 1 au împiedicat o deflagraţie, care dacă s-ar fi produs ar fi putut pune şi mai mult în pericol viaţa victimelor", a afirmat lt. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Bihor.

 În urma impactului puternic, capul de pod  a fost scos din pământ şi mutat aproximativ cinci metri, în timp ce autoturismul s-a oprit la 10 metri de locul unde s-a produs impactul. "La volan se afla un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Cefa, care nu poseda permis de conducere. Se îndrepta dinspre Oradea spre Salonta, şi din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, într-o curbă spre dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat în coliziune cu un cap de pod, de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare, şi s-a oprit în şanţ", a declarat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.   

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite