Admitere la facultate 2011 în Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 5.000 de locuri sunt scoase la concurs de Universitatea Oradea pentru tinerii studenți. Dintre aceastea, doar 1.500 sunt locuri bugetate.  Taxa de înscriere la concursul de admitere este de 150 de lei pentru români și 150 de euro pentru străini. Anul acesta, fiecare facultate va avea un panou al admiterii  cu toate informațiile necesare.

Absolvenții care au promovat Bacalaureatul sunte așteptați la Universitatea din Oradea să-și depună dosarele. Universitatea din Oradea scoate la concurs 5.324 de locuri, în cele 18 facultăți pe care le deține. Dintre aceste locuri, 1.645 sunt finanțate de la bugetul de stat în timp ce restul sunt locuri cu taxă.

Elevii orădeni pot alege astfel să dea admitere la următoarele facultăți: Facultatea de Arhitectură, Facultatea de Arte Vizuale, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Energetică, Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică.

Absolvenții pot opta și pentru : Facultatea de Istorie, Geografie și Relații Internaționale, Facultatea de Litere, Facultatea de Medicină și Farmacie, Facultatea de Muzică, Facultatea de Protecția Mediului, Facultatea de Știinte, Facultatea de Știinte Economice, Facultatea de Știinte Juridice, Facultatea de Știinte Politice și Științele Comunicării, Facultatea de Știinte Socio-Umane, Facultatea de Teologie Ortodoxă "Episcop Dr. Vasile Coman"și Facultatea de Textile și Pielarie.

Se tem de numărul studenților

Din pricina rezultatelor proaste la examenul de Bacalaureat, rectorul se teme că vor veni puțini candidați la Universitate, dar crede că un număr mai mare de absolvenți vor veni la sesiunea din toamnă.
Conducerea UO mai avertizează că acum se fac înscrieri doar pentru licență, cei care vor să se înscrie la masterat și doctorat o pot face din toamnă.

Absolvenții mai trebuie să știe că dosarele se depun zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00 și 12.00.
Taxa de înscriere la concursul de admitere este de 150 lei, iar pentru studenţii străini de 150 de euro. Cei nemulţumiţi de rezultatele admiterii vor putea depune contestaţie, taxa fiind de 150 de lei, iar cei care vor să-şi confirme locul, vor trebui să plătească 80 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite