Oradea: Absolvenți de sport, reuniți-vă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Absolvenți de sport, reuniți-vă!
Oradea: Absolvenți de sport, reuniți-vă!

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universității Oradea sărbătorește sâmbătă împlinirea a 45 de ani de existență. Cu această ocazie, absolvenții sunt invitați să participe la manifestările organizate de către universitate.

Evenimentul aniversar va începe la ora 10, la sediul facultăţii. „Sunt invitaţi să participe toţi absolvenţii promoţiilor care au studiat şi au fost licenţiaţi de Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii din Oradea”, spune Olimpia Popoviciu, purtător de cuvânt la UO.

Cu tradiție
Potrivit informațiilor prezentate pe site-ul universității, Facultatea de Educație Fizică și Sport a fost înființată în anul 1964, funcționând în cadrul vechiului Institut Pedagogic de 3 ani din Oradea, transformat mai târziu în Institutul de Invățământ Superior și apoi în Institutul de Subingineri Oradea. Scopul acesteia era de a pregăti profesori de educație fizică pentru învățământul primar și gimnazial din țară, dar și antrenori în unele discipline sportive sau specialiști în cultură fizică medicală.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite