Oradea: Crina Abrudan face turul Oradei pe bicicletă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Crina Abrudan face turul Oradei pe bicicletă (GALERIE FOTO)
Oradea: Crina Abrudan face turul Oradei pe bicicletă (GALERIE FOTO)

Întoarsă acasă pentru un scurt concediu de odihnă, Crina Abrudan , prezentatoare știri sportive, s-a alăturat astăzi bicicliștilor orădeni care participă la proiectul „Pe două roți pentru sănătate”. Cu lentile de contact albastre, machiată perfect și cu ochelari de soare, Crina a vrut să dea un exemplu de atitudine ecologistă, tinerelor care preferă să circule cu mașinile.

CITEȘTE ȘI


Fostul șef al Poliției Bihor susține realizarea pistelor pentru biciclete


CAMPANIE Fii sportivul zilei!

În ciuda norilor și a stropilor de ploaie, bicicliștii nu s-au abătut de la traseul stabilit, trecând pe străzile Horia, Vlahuță, Sucevei, Bulevardul Decebal, Emilian Mircea Chitul, Primăriei, Jean Calvin, Avram Iancu.



Comisarul - șef Adrian Bucur a fost unul dintre organi-
zatori și susținător al mersului pe bicicletă.

Bicicliștii au făcut o oprire în fața primăriei, unde fiecare și-a ridicat bicicleta deasupra capului. Oprirea în fața primăriei nu a fost întâmplătoare, biciliștii au dorit în acest fel să atragă atenția administrației locale asupra necesității pistelor de biciclete în Oradea.




Organizatorii au dorit, prin intermediul acestui eveniment, să incurajeze mersul pe bicicletă, însă în condiții de siguranță, motiv pentru care au împărțit veste la începutul marșului.

image
image


A recunoscut totuși că ea însăși folosește rareori bicicleta, fiindu-i teamă să se aventureze pe rouă roți, în traficul infernal din București.

Startul din Bălcescu
La orele 12.00, alături de peste o sută de orădeni, Crina a pornit în turul Oradei cu bicicleta, în cadrul acțiunii Critical Mass, organizate de Poliția Municipiului Oradea, Asociația Sportivă Dinamo și Asociația Pro Bikers. Startul s-a dat din parcul Nicolae Bălcescu, nu înainte ca bicicliștii să semneze petiția Adevărul de Seară pentru realizarea unor noi piste pentru biciclete și role în Oradea și a unei piste care să lege orașul de Băile Felix. Tot înainte de start, bicicliștii au aflat de la specialiști ce e de făcut în caz de accidente și cum trebuie acordat primul ajutor.


image
image



Câțiva biciliști au făcut și demonstrații de trial jam înainte de a se porni pe traseu.

image
image



Crina Abrudan și-a luat vesta reflectorizantă, înainte să urce pe bicicletă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite