UPDATE Sute de orădeni au stat fără căldură, din cauza unui accident provocat de un polițist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectaculosul accident petrecut vineri seară nu s-a soldat cu decese. Din contră, atât șoferul cât și femeia acroșată au suferit leziuni ușoare.  În schimb, adevăratele victime au fost orădenii care au rămas toată noaptea fără căldură și nu vor avea acces la tramvaie timp de două zile. BMW-ul era condus de un angajat al Poliției.

UPDATE
Astăzi ora 11.00

Circulația tramvaielor  este întreruptă pe traseul Cimitirul Olosig - Pod CFR până duminică. OTL va pune la dispoziția orădenilor autobuze. Furnizarea căldurii a fost reluată în această dimineață la ora 4.00. Femeia care a fost accidentată este înafara oricărui pericol, conform informațiilor provenite de la șeful Unității de Primire a Urgențelor din Spitalul Județean, dr. Borcea Hadrian. La volanul mașinii s-a aflat Iulian Sefleanu, inspector principal în cadrul Serviciului Management și Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Bihor. Așa cum declară șeful Poliției, Adrian Bucur: „Sefleanu se afla în timpul liber, conducea mașina personală și nu va fi sancționat decât din punct de vedere al încălcării regulamentului rutier, dacă se demonstrează vinovăția”. La testul de alcoolemie, rezultatul a fost negativ.

Vineri seara, pe strada Podului din Municipiul Oradea, un autovehicul cu numere de Bihor a produs un accident spectaculos. Şoferul a derapat, a lovit o femeie aflată pe marginea drumului şi a aterizat cu roţile în sus lângă Magistrala 1 de termoficare provocând avarii. În urma incidentului orădenii au rămas fără căldură pe o noapte de ger cumplit. Astfel, Magistrala avariată a însemnat întreruperea furnizării de căldură pentru locuitorii din Rogerius,  Bulevardului Dacia, zona de centru, cu străzile Republicii, Magheru şi cele adiacente, zona Dragoş Vodă, zonele Nufărul 1 şi Nufărul 2, zona Velenţa, precum şi la punctele termice din Sânmartin. S-a întrerupt de asemenea și furnizarea apei calde.  De asemenea, în urma evenimentului rutier, staţia de redresare de la Podul CFR  a fost inundată. La fel şi şinele de tramvai din zonă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite