AVERTIZARE Cod galben de ninsori și viscol pentru județul Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avertizarea începe de miercuri, ora 18.00
Avertizarea începe de miercuri, ora 18.00

Meteorologii au emis cod galben  de ninsori şi viscol pentru unsprezece județe, din partea vestică, sud-vestică şi nord-vestică a ţării, începând de astăzi de la orele 18.00, până mâine la ora 18.00. Stratul de zăpadă nou depus în Bihor va depăși 15 cm. În prezent, vântul bate cu aproape 60km/h, la Marghita.

Prognoza Administrației Naționale de Meteorologie anunță ninsori, viscol și intensificări ale vântului, în unsprezece județe, printre care și Bihor. Bihorenii sunt sub avertizare de cod galben de astăzi, de la orele 18.00, până joi, la aceeași oră. Potrivit ANM, în Banat, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei, precum și la munte, vântul va prezenta intensificări, la rafală depășind 50-60 km/h, viscolind ninsoarea.

Situația drumurilor naționale

În județul Bihor nu sunt, deocamdată, drumuri naționale blocate, potrivit informațiilor furnizate de către Compania Națională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Carosabilul este umed, cu excepția DN1H, zona Șinteu, DN 19, 19D, zona Săcueni, DN79,79B, zona Inand, DN1P, zona Spinuș, unde zăpada ajunge la 2 cm, și DN 75, zona Măgura, unde stratul de zăpadă ajunge la 1 cm. La Săcueni (DN 19, 19D) și la Marghita (DN 19B), vântul bate cu 40-60 km/h, din vest, iar la Inand (DN 79, 79B) vântul bate cu 25km/h, din direcția nord-vest.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite