AUSTERITATE Animal X și Mircea Baniciu, cei mai accesibili în noaptea de revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Animal X va cânta pentru orădeni în noaptea de revelion
Animal X va cânta pentru orădeni în noaptea de revelion

Criza se pare că ne va urmări și la final de an. Tradiționala petrecere de revelion, organizată de municipalitate în centrul orașului, va fi mai săracă decât în anii precedenți. Pentru că majoritatea trupelor autohtone preferă să concerteze în orașele mari, pe bani mulți, în Oradea, în noaptea dintre ani vor urca pe scenă doar formația Animal X și Mircea Baniciu.

Restricțiile financiare i-au obligat pe reprezentanții municipalității să strângă cureaua și oragnizeze o petrecere de revelion în aer liber în limita a 50.000 de lei, cu 10.000 de lei mai puțin față de anul trecut. Orădenii care se așteptau să îi vadă și să îi asculte pe băieții de la Voltaj, Holograf, Cargo sau Iris trebuie să își pună pofta în cui și să se mulțumească cu un concert Animal X și Mircea Baniciu. Diferența este că, anul trecut, la cumpăna dintre ani orădenii au petrecut în centrul orașului cu Vivere, Boom Box, De la Vegas și Roxy (ex-Heaven). În plus, pe scena instalată în parcarea din Piața Unirii cei prezenți au avut o cazia să participe la un spectacol de dans și la un show cu DJ Chrom.

Mircea Baniciu

Mai puțin cu 10.000 de lei

Pentru că formula distracției în noaptea dintre ani este dans, muzică și artificii, municipalitatea le-a oferit orădenilor, anul trecut, un spectacol de articii în valoare de 3.000 de euro, iar de această dată bugetul pentru acest segment fiind redus cu 500 de euro. Cu toate acestea, autoritățile spun că focurile de artificii vor fi spectaculoase și că sunt atracția serii. „Artiștii cer tarife foarte mari în noaptea dintre ani, astfel că noi ne-am ales cu Animal X și Mircea Baniciu. De obicei, cei mai mulți vin pentru spectacolul de lumini", a spus Flavius Bunoiu, directorul Casei de Cultură a Municipiului.  

Trupe mai ieftine

Primăria organizează revelion în 2011

Din bugetul de 50.000 de lei, alocat pentru petrecerea de revelion 2011,băieții de la Animal X vor primi 3.400 de euro, în timp ce Mircea Baniciu se va mulțumi cu 2.000 de euro. Orădenii care și-au făcut deja planuri și au decis să sărbătorească trecerea în noul an, în aer liber, recunosc că au sperat la trupe mai cunoscute, dar spun că se mulțumesc și cu acestea. „Mi-ar fi plăcut să vină Mihai Mărgineanu , DJ Project sau măcar Voltaj, dar sunt trupe destul de scumpe. E bine că l-au chemat totuși pe Baniciu, pentru că îmi place muzica lui", a mărturisit orădeanul Ovidiu Bar.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite