AJOFM Bihor scoate la concurs peste 240 de locuri de muncă vacante pentru orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care sunt șomeri sau cei care vor un nou loc de muncă au la dispoziție peste 200 de oferte noi prin intermediul AJOFM. Angajatorii oferă atât locuri de muncă entry-level cât și joburi care necesită experiență de până la cinci ani.

La ora actuală în baza de date a Agenției pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Bihor există peste  250 de locuri de muncă pentru șomeri și pentru orădenii care vor să-și schimbe jobul.

Pentru absolvenții de studii superioare există doar 33 de locuri de muncă, majoritatea fiind pentru cei care au studii tehnice. Pentru absolvenții de studii tehnice există post de inginer autovehicule, proiectant inginer mecanic, inginer IT, inginer de producție, inginer electronist, sau inginer agronom. Pentru cei care nu au îmbrățișat profesia de inginer există doar șase posturi valabile. Astfel, orădenii pot opta pentru un job de proiectant arhitect, medic stomatolog, medic psihiatru, manager de resurse umane , medic pneumolog, sau inspector de asigurări. Data limită de depunere a CV-urilor este 30 martie.

Peste 150 de oferte pentru orădenii cu studii medii

Orădenii cu studii medii pot opta pentru joburi în domenii tehnice, , joburi administrative sau joburi în servicii.
Astfel oferta include posturi de  chimist, tehnician gestiunea producției, controlor calitate, tehnician mecanic, tehnician mentenanță, tehnician electronicămaistru mecanic auto, tehnician electromecanic, tehnician gestiunea producției, electrician în instalatți de medie și joasă tensiune, electrician. Orădenii pot opta și pentru oferte ca turnător, tinichigiu, sudor, lăcătuș mecanic, lăcătuș, prelucrător prin așchiere, frezor, strungar, electrician auto, mecanic întreținere bandă și mașini de cusut, montator electric, debavurator, operator chimist, operator mașini unelte semiautomate și automate, stivuitorist.
În domeniul administrativ oferat include joburi de:  asistent manager, inspector în domeniul securității și sănătății în muncă, statistician, operator calculator, secretară, operator facturare, ajutor magazioner funcționar administrativ.

În domeniul vânzărilor există posturi ca reprezentant vânzări, agent vânzări ,agent distribuitor, agent transport, vânzător, lucrător comercial.
De asemenea există oferte și oferte pentru brutar, cofetar, patiser, îngrijitoare, infirmieră, șoefr, agnet de pază sau magaziner.

Muncitorii necalificați au la dispoziție 101 locuri de muncă. Dintre acestea, 75 sunt pentru montatori de subansamble. Alte oferte sunt pentru paznici, pentru muncitori la tipografie și pentru montatori de piese.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite