AIESEC Academy recrutează studenți orădeni pentru academia de traininguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii strâng o mie de idei pentru a schimba lumea
Studenţii strâng o mie de idei pentru a schimba lumea

Asociaţia studenţească AIESEC Oradea se pregăteşte să demareze un nou proiect pentru tineri. AIESEC Academy a fost conceput astfel încât să răspundă nevoii studenților de a avea acces la pregătire practică.

Proiectul se va desfăşura prin intermediul unor traininguri în perioada 22-24 octombrie, iar unicitatea evenimentului este dată de faptul că sesiunile de pregătire vor fi ţinute de reprezentanţi ai unor companii de top din mediul orădean. Astfel, echipa acestui proiect lansează, sub sloganul, „1000+ modalităţi de schimbare globală" o provocare în rândul studenţilor de a alege să se perfecţioneze prin participarea la aceste training-uri.

Pentru studenți

Potrivit organizatorilor, în cadrul AIESEC Academy training-uri vor fi livrate pe parcursul a trei zile de către personalităţi din mediul business orădean, iar fiecare student va putea să-şi aleagă o arie de pregătire dintre IT, resurse umane şi vânzări, după care să completeze un formular de înscriere în proiect. 

Proiect național

AIESEC Academy este un proiect ce se desfăşoară în cinci oraşe din România, iar motivele pentru care s-a creat acest eveniment ţin de faptul că potenţialii angajatori pun preţ pe pregătirea practică a studentului şi pe participarea acestuia din urmă la diferite activităţi pe perioada facultăţii. „AIESEC Academy, reprezintă aşadar, în această toamnă liantul dintre studenţii Universităţii din Oradea şi companiile orădene", spun reprezentanții AIESEC.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite