ADS SPORT Gimnastele de la Ars Nova, sportivele de Aur de pe ringul de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de aur la juniori a clubului Ars Nova a reuşit şi în acest an să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în cadrul Campionatelor Mondiale de Dans Modern care s-au desfăşurat la Veszprem, în Ungaria.

Miriam Abrudan, Laura Feşnic, Miruna Herman, Diana Colţea, Coralia Urdea, Bernadett Szoke şi Larisa Demian sunt componentele echipei de dans din cadrul clubului orădean Ars Nova, cele mai bune din lume la categoria Show Dance. Fetele nu au împlinit încă 10 ani, dar nimic nu le împiedică să fie ambiţioase şi foarte muncitoare la antrenamente, astfel încât atunci când participă la competiţii adversarele să pălească în faţa lor. Din fericire pentru aceste eleve, banii nu au importanță atunci când vine vorba de pasiune. 
Copilele merg la şcoală, învaţă, au teme şi lecţii de pregătit, la fel ca şi colegii de vârsta lor, iar după amiaza, pline de energie pornesc spre sala de dans. De trei ori pe săptămână se antrenează câte două ore cu antrenoarea Teodora Lăzuran.

Citeşte în săptămânalul ADS Oradea mai multe despre performanţele sportivelor de la Ars Nova. Săptămânalul ADS Oradea îl găsiţi la chioşcuri începând cu data de 14 iulie.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite