A vrut să intre la meci cu orice preţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi
Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi

Înaintea începerii meciului de fotbal C.S.M.S. Iaşi - Universitatea Cluj, un tânăr de 17 ani aflat în vizibilă stare de ebrietate s-a prezentat la unul din punctele de acces, pentru a intra în stadion.

Având în vedere starea avansată de ebrietate în care se afla acesta, jandarmii prezenţi la eveniment i-au explicat că nu poate intra la meci. „Deşi, în primă fază s-a conformat, la scurt timp a încercat în mai multe rânduri să intre pe stadion, cu încălcarea prevederilor legale în ceea ce priveşte obligaţiile spectatorilor. Pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 125 lei, iar ca măsură complementară s-a aplicat sancţiunea interzicerii accesului la competiţiile şi jocurile sportive pe o perioada de 6 luni", susţine mr. Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi.

Pe lângă tânărul sancţionat, alte 10 persoane au fost avertizate verbal şi nu li s-a permis accesul pe stadion de către poliţiştii locali şi jandarmi, deoarece se aflau în stare de ebrietate, persoanele în cauză conformându-se recomandărilor forţelor de ordine.

CITEŞTE ŞI:

CSMS Poli Iaşi a promovat în Liga I. Microbiştii au intrat pe teren de bucurie FOTOGALERIE

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite