Iaşi: O altă tragedie rutieră i-a lovit pe ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: O altă tragedie rutieră i-a lovit pe ieşeni
Iaşi: O altă tragedie rutieră i-a lovit pe ieşeni

12 persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în urmă cu câteva ore la ieşirea din oraşul Deva. Citeşte şi: Supravieţuitorul de la Scânteia a aflat că rudele au decedat în accident Catastrofa de la Scânteia: şoferul panicat de ţipetele pasagerilor Autorii morali ai tragediei de la Scânteia se spală pe mâini VIDEO Durerea soţiei şoferului microbuzului pirat (UPDATE) UPDATE Imagini de la înmormântarea tine

Ieşenii se aflau într-un autocar care plecase din Sibiu şi se îndrepta spre Italia şi în care se aflau alte 38 de persoane. La un moment dat, maşina acestora a acroşat un tir parcat pe marginea drumului. În urma impactului, doi ieşeni au fost răniţi grav. Printre răniţii duşi la Spitalul Judeţean Deva, susţin autorităţile, se află şi o puştoaică de numai 3 ani.

Pasagerii din autocar le-au spus poliţiştilor că şoferul a adormit la volan. Acesta avea permis din 2006 şi primise mai multe sancţiuni contravenţionale dintre care două pentru depăşirea vitezei legale.

În urmă cu 12 zile, un microbuz de transport persoane în care se aflau 16 ieşeni a fost spulberat pe o trecere de cale ferată de un tren, în localitatea Scânteia. În urma impactului, 14 oameni au murit.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite